De beste kant van Automobil

Wiki Article

Een aparte downpipe mag het vermogen over uw wagen aanmerkelijk verhogen. Wegens optimale prestaties met een downpipe, pas dit motormanagement aan en overweeg een Stage twee chiptuning.

Het betekent het u dan ook zichzelf geen zorgen hoeft te produceren over de geur betreffende rauwe uitlaatgassen. Zodra u een aanschaf over een katloze downpipe zichzelf ervan moedwillig dat het voertuig zal teneinde te stinken indien die uitlaatgassen worden ook niet gereinigd voor dit verlaten betreffende het voertuig.

Vind je het oké, kies dan voor voor ‘Allemaal Accepteren’. Alleen instellen kan tevens. Zo je kiest voor weigeren posten wij alleen functionele en analytische cookies. Het wel niet kan zijn het dit nadelige invloed bezit op bepaalde mogelijkheden op onze webshop.

Zo kun jouw ervoor kiezen teneinde het vermogen aangaande de wagen met te behoren door de motorfiets te chiptunen, een luchtdoorlaat beperken door een andere katalysator te publiceren ofwel een downpipe te installeren om dit klank betreffende de auto harder te vervaardigen. In die blog kunnen we het beschikken over aan het installeren van ons downpipe.

Om het maximale vermogen uit uw turbomotor te halen kan zijn de uitlaatflow belangrijk. Hoe lager een weerstand in een uitlaat, op welke manier lekkerder een uitlaatflow. Via een geoptimaliseerde uitlaatflow heeft de turbo geen tegendruk verdere en mag die eerder boost creëren. Iedere autoliefhebber weet dat verdere boost verdere vermogen betekent.

Door deze snellere flow wint u dan ook alsnog almaar vermogen, al is dit immers iets minder dan voor ons katloze downpipe.

Wij horen ons met naar de wensen! Onze taken worden ten al die tijden volbracht via bekwame automonteurs die jarenlange oefening hebben. Hiermee garanderen we indrukwekkende prestaties en sportief geluid! Interesse? Neem vervolgens vrijblijvend contact op.

Originele downpipes mogen een doorstroming van de uitlaatgassen belemmeren waardoor dit vermogen van het motorblok wordt beperkt. Betreffende onze JMTuning downpipes wordt de doorstroming aanmerkelijk verbetert en valt er een ruime vermogenswinst te behalen. Leverbaar zowel mét mits buiten race katalysator.

Voor pops and Bangs kan zijn het noodzaklijk het u er een downpipe gemonteerd wordt, omdat er bij het gas loslaten extra brandstof de uitlaat wordt in geduwd. Hierdoor zal de Katalysator op den duur stuk kunnen.

Een downpipe mag jouw beschikken over betreffende ofwel zonder katalysator. Het is ook wel dit deel met een turbo tot met de uitlaat.

Onze downpipes kunnen tezamen betreffende chiptuning uw voertuig lekkerder laten presteren. Wij passen ons here met met uw wensen en garanderen indrukwekkende prestaties en ons sportief klank. Bent u geïnteresseerd? Aarzel vervolgens ook niet om vrijblijvend aanraking betreffende ons op te nemen.

In de downpipe zitten twee lambda sondes. De eerste meet het zuurstofgehalte voor de ECU (electronic control unit). Door het zuurstofgehalte te meten weet de auto hetgeen een brandstofverhouding kan zijn en mag een ECU het reguleren. Een 2e controleert ofwel een katalysator alsnog efficiënt voldoende zit.

Deze heeft de eigenschap om veel meer warmte en lucht af te voeren waardoor jouw wagen heel wat sneller gaat reageren op dit gaspedaal en dit turbo gat heel wat kleiner wordt.

Raakt u zelf genoeg bekwaam toegelegd en wilt u dan ook zonder onze maatwerk en filmmontage diensten uw eigen producten aanbrengen?

Report this wiki page